Hvad er acai plus?

Acai plus er en ernæringsmæssig frugtsaft, der giver mange sundhedsmæssige fordele. Acai plus indeholder tre eksotiske frugter og bær ud over mineraler, antioxidanter, urtete blandinger, aminosyrer, vitaminer og energi boostere. Disse er mangosteenfrugt, gogi bær og acai bær. Over 100 yderligere ingredienser omfatter aloe vera gelmasse, helblad aloe vera, fyrbark ekstrakt, druemost ekstrakt, rødvin ekstrakt og coenzym Q10.

Mangosteenfrugt kommer fra mangostantræet, et stedsegrønne, der findes i de tropiske sundaøer og molukkerne i Sydøstasien. Det omtales der som dronningen af ​​frugter, fordi dets antioxidanter styrker brusk, led, åndedrætssystem, tarm og immunsystem. Indfødte bruger det til at afværge og behandle infektioner, feber og smerter. Frugten, der har en hård skal og er mørk rød i farve med en blød, sødmasse, sendes til Indien og Kina, hvor den bruges som en kur mod dysenteri. Mangosteenfrugt er også blevet brugt som salve til at helbrede hudproblemer som eksem.

Gogi Berry hedder den mest magtfulde anti-aging mad. Den kommer fra to planter og vokser på vinstokke i Kina, Tibet og Mongoliet, hvor den spises som en lokal frugt. Det bruges også i festivaler, fordi det tilsyneladende bringer en følelse af velvære til dem, der spiser det, og giver det kaldenavnet glædelig bær. Goji Berry bruges også som medicin i Kina for at hjælpe med cirkulation, syn, leverbeskyttelse, sædproduktion, immunsystemfunktioner og lang levetid.

Smag af Goji Berry er sød, og den er rig på næringsstoffer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter og vitaminer C, B1 og B2. Næringsstoffer fundet i Goji Berry roer nerverne, hjælper i hukommelsesfunktioner, stimulerer muskelvækst, lavere kolesterol og vedligeholder blodtryk. Denne bær kan også afværge leversygdom og leukæmi og behandle hepatitis B og livmoderhalskræft.

Den acai bær, hvorfra acai plus får sit navn, er hjemmehørende i den nordlige amason region i Brasilien. Forskere bekræfter de uovertrufne fordele ved denne frugt såvel som dens antidotale evner. Acai berry er blevet nævnt som den mest næringsrige frugt i verden. Den har været præget af flere aviser, blade og tidsskrifter for dets ernæringsmæssige og anti-aging aspekter.

Den runde lilla acai bær vokser på palmer i Amazonas regnskov. Brugen af ​​brasilianerne i hundreder af år indeholder denne bær sunde fedtstoffer, jern, aminosyrer, fibre, vitaminer og mineraler. Derudover indeholder acai bæren mere kraftfulde antioxidanter end rødvin druer. Acai Berry ingredienser arbejder for at sænke kolesterol, kontrakt musklerne, opretholde energi, hjælpe fordøjelsesprocessen og reducere risikoen for hjertesygdomme og kræft.

Disse frugter og bær, kombineret med mange andre næringsmæssige ingredienser, danner energitilskuddet kendt som acai plus. Det er ikke et lægemiddel, en kur eller et lægemiddel, men dets stærke og stærke komponenter gør det muligt at handle som om det var alle tre. Drikke acai juice har vist sig at medføre positive helbredseffekter.